IMG_0402.jpg

          Kuva Paluumatkalla Siilinjärveltä

Viimeisen viikonlopun sain olla ´evakossa´ vanhemmassa opiston asuntolassa (Mäkipäässä), vähän kauempana opiston päärakennuksesta. Se osoittautuikin ihanan rauhalliseksi paikaksi. Sänkyni kohdalta avautui maisema läpi koivikon, tien ja peltojen yli järvelle, jonka taakse ilta-aurinko laski. Jostakin syystä nyt juuri tämä hiljaisuus tuntuu todella hyvälle. Toki seuraakin on ollut ja olen nauttinut siitä, kämppäkaverista ja ystävästä, jonka kanssa olen käynyt syömässä, mutta myös muulloin olemme viettäneet aikaa yhdessä. Näissä merkeissä meni siis viikonloppu. Ja perjantai 24.4.2015 onkin sitten viimeinen päivä täällä.

190420151009.jpg

Kuvat Mäkipään asuntolasta

IMG_0426.jpg

´Kaikella on aikansa´....

...aika itkeä
ja aika nauraa...

...aika repäistä rikki
ja aika ommella yhteen,

aika olla vaiti
ja aika puhua,..

Saar.3

190420151012.jpg

190420151016.jpg

220420151032.jpg

220420151037.jpg

Kuvat Opiston ympäriltä - vene testattu - odottavat uusia soutajia

220420151038.jpg -

 

Olen ajatellut näitä tekstejäni, joista muodostuikin kovin toisenlaiset mitä alkuun olin ajatellut. Jotakin siis kuitenkin olin ajatellut, vaikka alussa koin antavani itselleni ´vapaat kädet´ tehdä tätä. Ikään kuin puristuksen/ohjauksen kautta suostuin jakamaan jotakin itsestäni. Ja huomaan, että tästä tulikin kaiken kaikkiaan aika syvällinen. Ei niinkään kertausta tunneilta, vaan lähinnä sisimpäni matkasta kaiken tämän opetuksen rinnalla.

Ja uskon, että näin on hyvä. Toivon, että joku jossakin saisi tämän myötä pisaran Jumalan Siunauksen maljasta - aavistuksen Jumalan Suuruudesta - Hyvyydestä ja Rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan, juuri sinua ja juuri minua kohtaan. Halun ottaa se vastaan ja elää todeksi omassa elämässä.

Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa! Ps. 34:9

Vielä en tiedä jatkuuko tämä blogini vai alkaako joskus uusi... Tämä oli avaus kirjoittamisen maailmaan kohdaltani. Ja huomaan, ettei se niin mahdoton ollutkaan - tallentaa ajatuksia ja elettyä elämää.

Kuuntelin yhtä puhetta, jossa verrattiin taivastielle astumista ja bentsi hyppyä (Benji-hyppy). Kukaan ei vaan tule työntämään siihen, vaan itse omasta tahdosta se lähtee - vähän uskallusta - rohkeutta se vaatii - astumista uuteen - tahdon päätöstä. Ja mitä se antaa; uuden elämän jo täällä ja taivas varmuuden sisimpään.

Kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen. Joh. 1:12

Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva. Sydämen usko tuo vanhurskauden, suun tunnustus pelastuksen. Room. 10:9-10

Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut. 2Kor.5:17

Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto. Fil. 1:21
 

Toivotan siis näin

                            Taivaallisen Isän

                                                      runsasta Siunausta elämääsi!

     - Heli -

syys.png

      Kuva:     http://kuvapuhuu.blogspot.com/