11/89

Joku on voinut ajatella, et mitä minulle ´todella kuuluu´... tai mitä muuta / käytännössä. Paitsi, että huomaan mielenkiinnosta pysähtyväni jonkin aiheen ympärille pohdintoineni. Tässä jotain...

04022015926.jpg

04022015923.jpg

Kuvat: Eli näiden pohjalta päivärytmi muodostuu paitsi, että meillä tunnit loppuvat Ma klo15.30 ja muulloin kahville.

 

Joka toinen viikonloppu lähden ajamaan kotia kohti heti pe klo 11.30 ruokailun jälkeen. Ja sunnuntai illaksi takaisin ja näin tulevana perjantaina.

Päivällisen jälkeen olen lähtenyt tunnin kävelylenkille - suihkuun ja pohdintojen äärelle + puhelinsoitot. Klo 21 on asuntolamme ja myös siis ryhmämme iltahartaus.

Tämä täytyy kertoa:.

Viime torstaina lähdin Vammalaan kaupoille, jonne noin 16 km. Pieni hämmennys oli kun ei näkynyt kyltin kylttiä. Olenko ajamassa kokonaan väärään suuntaan? Sastamalan kohdalla siis pysähdyin tien sivuun soittamaan - ja tietenkin taas miehelleni - Missä olen? Lopulta selvisi Sastamala  ja Vammala ovat sama paikka. Vammala on aikanaan liitetty Sastamalaan. Pian sen huomasin keskustassa - jossa sekaisin paikannimikylttejä mm. Vammalan korjaamo näkyi ja Tyrvään apteekki.

Ehkä pieni yleissivistyksen päivitys olisi välillä paikallaan. ( Sastamala; vuoden 2009 alussa kaupunki syntyi Vammalan kaupungin sekä Äetsän ja Mouhijärven kuntien kuntaliitoksella. Tätä ennen Vammalaan oli liitetty Suodenniemi vuonna 2007 ja Tyrvää ja Karkku vuonna 1973.)

Olin toissa kesänä Ruukin apteekissa töissä ja jonkin aikaa meni ennen kuin opin vastaamaan puhelimeen: Siikajoen apteekki - olinhan Ruukissa. Sitä nämä kuntaliitokset saavat aikaan; ´Mikä Maa - Mikä Valuutta´.

Nyt siis pian ´kotilomalle´ ja kirjoitelmiini vähän taukoa --Luulisin--

30012015902.jpg

Kuva rannasta (Rautavesi)