Nyt tulee toinen viikonvaihde täällä peräkkäin. Ensi keskiviikkona voin suunnistaa pääsiäislomalle, jota huomaan jo odottavani. Viime viikonloppuna osallistuin viikonlopun kurssille tai se oikeastaan kuuluikin tähän raamattukurssiin.

Ohjelma:

IMG_0359.jpg

Viikonlopun jälkeen olikin sitten maanantai tervetullut vapaapäivä. Tiistaina pidettiin kurssin puolivälin palaveri, joka siirtyi edelliseltä viikolta tähän. Siinä oli mm. kuulumiskierros eli ´risut - ruusut´ tyyliin.

Joka toinen maanantai on takkailta. Yhdessä tällaisessa olen ollut 9.3 jossa mm.  nimi ja mitä positiivista tässä päivässä kierroksella aloitettiin, lauluja, rukousta ja sana/hartaushetki. Tuolloin oli myös Venäjällä, Aunus Vitelen kylässä vierailleen meidän kahden ryhmäläisen kuvamatka, heidän hiihtolomalla tekemästä reissusta siellä. Ja lopuksi pientä purtavaa/iltapala ja vapaata yhdessä oloa.

Elokuvailtoja on myös mahdollista järjestää. Itse olen ollut katsomassa Luther elokuvan (10.3), joka olikin ihan hyvä kahden Luther teoriapäivän jälkeen, jotka olivat edellisellä viikolla.

Muutoin monenlaista: joka viikko pyörivät peli-illat, sekä kaikille avoin raamattupiiri kokoontuu salissa ja rantasaunat lämpiävät joka viikko. Nuortenilta on kerran kuussa. Keskiviikkoisin nuoret ovat suunnistaneet Tampereelle nuortenopiskelijoiden iltaan. Sunnuntaisin klo 11 on Messu, jossa käykin paljon kyläläisiä ja kauempaa.

Kurssiryhmämme kokoonpano on elänyt näiden viikkojen aikana. Uusia tuli jossain välissä ja on ollut niitä, jotka ovat käyneet lyhyemmän jakson. Sekin osaltaan tuo vaihteluna uutta ilmettä luokkaamme, vaikka muutoin jokainen on hakeutunut istumaan samalle paikalle. ´Talon´ opettajia on kaksi, jotka ovat ns. pysyviä opettajiamme. Kun muutoin ulkopuolelta tulevat ovat pitäneet parin päivän jaksoja ja näitä eri opettajia meillä on kaiken kaikkiaan 15 lukujärjestyksessä.  

 

20032015972.jpg

Kuva Opiston takaa. Auringonpimennyksen aikaan 20.3.2015 klo 12.15.